Gezins Fietstocht

Oranje GezinsFietstochten (OGF) op vrijdag 27 april 2018:

Voor de gezinstochten zijn speciale tochten gemaakt van 30, 45 en 60 km. Deze tochten gaan door de kernen van de gemeenten Horst aan de Maas en Venlo, de 60 km gaat zelfs gedeeltelijk over Duits grondgebied. De startplaatsen voor de gezinstochten zijn in Horst bij “DE SCHUTROE” Wittebrugweg, in Grubbenvorst bij “LEKKER GEWOÉN”, Kloosterstraat en in  Sevenum bij de “DE SEVEWAEG”, Raadhuisplein. U kunt starten (inschrijven) van 9.00 tot 13.00 uur.

De tochten komen langs vele horeca gelegenheden om even een pauze te nemen.

Het inschrijfgeld bedraagt voor de 30 km  € 2,50 en voor de 45 en 60 km € 3,- . Inbegrepen is een gratis overtocht met de veerpont (45 en 60 km), hiervoor krijgt u bij inschrijving een tegoedbon.

U ontvangt een nauwkeurige route beschrijving en op diverse plaatsen ziet u routeborden van de toerfietsers die u kunt volgen.

U ontdekt tijdens de tochten de vele veranderingen in uw omgeving en voor u misschien onbekende wegen en natuurschoon.

Voor racefietsers zijn er op deze dag ook de Oranjetocht, met routes van 75, 95, 120, 150 en 180 km. En speciaal voor dames de Oranje Ladies Ride, met afstanden van 75 en 95 km. Tevens is er in clublokaal de Schutroe aan de Wittebrugweg een Fietsenmarkt, waar u uw fiets kunt laten verkopen, of op zoek kunt gaan naar een 2e hands fiets. Voor meer info hierover zie de diverse artikelen op onze homepage.

Sluitingstijd Start / Finish locatie “de Schutroe” is om 17.30 uur.

Tags:

Comments are closed.

Spring naar werkbalk