Lid worden

Naast alle info die er te vinden is op onze site over het racefietsen en mountainbiken volgen er onderstaand nog enkele zaken die je misschien nog  zou willen weten voordat je definitief besluit om lid te worden van TWC Oranje:

De contributie voor onze  club bedraagt € 45,- per kalenderjaar, voor jeugdleden  t/m 17 jaar bedraagt de contributie  €  22,50 per kalenderjaar. Eénmalige inschrijfkosten zijn € 25,- .  Ook hoeven jeugdleden t/m 17 jaar geen reiskosten te betalen bij tochten waar we met de auto naartoe gaan.

Wat wordt er van je verwacht als je lid bent van TWC Oranje:

  • Je laat regelmatig je gezicht zien bij de race-groep, vut-groep of de mountainbike-groep
  • Meefietsen met onze tochten is verplicht in clubtenue, en het dragen van een helm is eveneens verplicht. Clubkleding kan tegen een zeer gereduceerd tarief verkregen worden bij onze secretaris. (een basisset bestaande uit: korte broek, shirt met korte mouwen en een helm kost bv. € 104,-)
  • Het meehelpen bij de door TWC Oranje georganiseerde MTB toertocht Zandhazentocht in oktober, en andere sponsoractiviteiten die nodig zijn voor de financiële gezondheid van onze club.

Wat mag je zoal verwachten als je lid bent van TWC Oranje:

  • Fietsen bij een gezellige vereniging
  • Jaarlijks ons clubblad “ ’t Ventiel ”, de unieke NTFU fietsschadeverzekering, kortingen bij deelname aan toertochten en trainingen/clinics,  en  4 maal per jaar “Fietssport Magazine” (Klik HIER voor alle voordelen nog een keer op een rijtje)
  • Deelname aan de wekelijkse tochten is geheel vrijblijvend. Ook het switchen tussen racefiets of mountainbike is geen probleem. Meedoen kan altijd zoals het jouw uitkomt.
  • Als kennismaking met TWC Oranje mag je geheel vrijblijvend 2 keer meefietsen op zondagmorgen of donderdagmiddag, voor actuele vertrektijden zie onze website onder weeknieuws.
  • Goede verzekering tijdens onze clubtochten door NTFU.
  • D.m.v. de toerfietskaart (voor Fietssport PLUS gebruikers) korting op het inschrijfgeld bij alle door ntfu-clubs georganiseerde tochten.

Mocht je nog meer informatie willen over TWC Oranje?

Neem dan contact op met onze secretaris Thei Siebers, tel. 077-4673279 of secretaris@twcoranje.nl .

 

Wil je je aanmelden als lid van TWC Oranje ?

Klik onderstaand voor het aanmeldformulier te downloaden, vul het in en stuur het naar onze secretaris, of neem contact op met onze secretaris:

TWC Oranje Horst

t.a.v. secretaris Thei Siebers

Van Vlattenstraat 6

5975 SC  Sevenum

secretaris@twcoranje.nl

 

Afmelden als lid:

Leden die zich willen afmelden als lid van TWC Oranje: geef dit dan vóór 1 december voorafgaand aan het jaar van afmelding door aan onze secretaris. Anders loopt je lidmaatschap automatisch door.

Aanmeldformulier Lidmaatschap TWC Oranje Horst 201902
Aanmeldformulier Lidmaatschap TWC Oranje Horst 201902
Aanmeldformulier-Lidmaatschap-TWC-Oranje-Horst_201902.pdf
162.9 KiB
91 Downloads
Details...
Aanmeldformulier Vrijwilliger TWC Oranje Horst 201902
Aanmeldformulier Vrijwilliger TWC Oranje Horst 201902
Aanmeldformulier-Vrijwilliger-TWC-Oranje-Horst_201902.pdf
140.9 KiB
72 Downloads
Details...
Spring naar toolbar